Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Regionalt kontor for kompetanseutvikling

RKK Salten lagrer alle data og personopplysninger i servere som tilhører Fauske kommune. Les mere om Fauske kommunes retningslinjer for personverklæring her.

Du kan be om sletting

Du kan når som helst be om å få endret på dine opplysninger, slette dem eller be om få ta de med deg til en annen aktør. Her finnes det likevel unntak der kommunen er pliktig, eller har lovhjemmel til å lagre denne typen opplysninger. Dette kan du lese mere om på Fauske kommunes hjemmesider om personvernerklæring.

Hente opplysninger

RKK Salten henter ikke inn andre opplysninger enn det du selv oppgir ved påmeldinger til kurs/konferanser eller nettverksdeltagelse. Men det som blir oppgitt av opplysninger er kun tilgjengelig for ansatte på RKK Salten. Opplysningene vil bli lagret i kommunens systemer på en sikker måte, og er ikke tilgjengelig for andre enn de som er høyst nødvendig trenger tilgang til disse. Opplysningene vil bli lagret hos kommunen i den registrertes levetid, til formålet er oppnådd eller til annen beskjed er gitt.

Deling

Opplysninger som vi samler inn brukes i hovedsak av RKK Salten. Vi har to situasjoner hvor vi deler informasjon. Den ene er med lønnskontoret i Fauske kommune som betaler ut reiseregninger på oppdrag fra RKK Salten, men her blir alle beskyttet av erklæringen til Fauske kommune. Den andre anledningen vi deler ut informasjon er kun navneliste til de hotellene som vi holder de spesifikke arrangementene på.

Kontakt

For spørsmål angående lagring og bruk av personopplysninger kan du ta kontakt med RKK Salten på post@rkksalten.no for nærmere informasjon eller avtale.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn