Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Regionalt kontor for kompetanseutvikling

Reiseregning og reiseutjevning

Vi har nå gått over til elektroniske reiseregninger.

Vi ber om at du tar i bruk reiseregningsmodulen vår og at du registrerer din neste reiseregning i denne.

Klikk her for brukerveiledning

 

Trenger du hjelp, så ta kontakt med Britt Linda Hansen v/Fauske kommune.

Epost: britt.linda.hansen@fauske.kommune.no

Tlf: 75 60 03 09

Reiseregninger må legges inn til RKK Salten så snart som mulig og SENEST innen 2 mnd etter endt arrangement.

Reiseutjevnings-prinsipp: 

RKK Salten er eid av 9 kommuner og er et interkommunalt samarbeid, som jobber på oppdrag for eierkommunene og blant annet legger til rette for felles kompetanseaktiviteter på tvers av de samarbeidende kommunene. Les mer om dette her. 

Ofte legges aktivitetene til Fauske/Bodø, rett og slett fordi dette er enkleste plass å lokalisere/samle mange mennesker på samme tid, både med tanke på kurslokaler men også når det er behov for overnatting. Dette innebærer at de ansatte i eierkommuner som ligger langt unna arrangementsstedet, ofte må kjøre langt, samt får mye lengre dager når de må forflytte seg. Ikke bare får deltakerne lengre reisevei (med de ulemper det medfører), men dette koster mer (reiseutgifter, tapt arbeidstid), samt innebærer ofte at et to-timers møte for dem innebærer en hel dag borte fra egen arbeidsplass. For at dette skal oppleves rettferdig for alle i RKK Salten-samarbeidet, ble det av eierne for mange år siden bestemt at det skulle være et utjevningsprinsipp, der de som må reise langt ikke skal få større kostnader enn de som i realiteten kan «gå» til det som arrangeres på eget hjemsted. 

Prinsippene som skal legges til grunn når det gjelder fordeling av kostnader/økonomi, er at alt som arrangeres i RKK Salten regi, skal være fordi det er mer lønnsomt og hensiktsmessig å gjøre dette interkommunalt, enn om den enkelte kommune selv står som arrangør. Dette innebærer at kostnader blir fordelt på 7 kommuner i stedet for enkeltvis.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn